Info ophalen les- en werkboeken

Beste ouders,

Zoals jammer genoeg te verwachten, blijven de quarantainemaatregelen jammer genoeg nog steeds van kracht. De schoolpoorten zwaaien voorlopig dus nog niet open.

Dit betekent dat we vanaf maandag van start gaan met weekcontracten en pre-teaching. De leerlingen krijgen een selectief aanbod van nieuwe leerstof.

Wanneer de lessen opnieuw opstarten, wordt deze leerstof opnieuw herhaald en uitgediept.

Tijdens de paasvakantie hebben de leerkrachten video-instructielesjes opgenomen en weekcontracten opgesteld, die vanaf maandag beschikbaar zijn op de verschillende klasblogs. (www.slganshoren.be/klasblogs)

Wij kiezen heel bewust voor weekcontracten met korte video-instructielesjes.

Op deze manier kunnen de kinderen hun werk zelf plannen en kunnen ze de instructiefilmpjes zo vaak herbekijken als nodig is.

Indien nodig kunnen de leerkrachten ook gecontacteerd worden via mail.

Bij de weekcontracten zijn ook correctiesleutels beschikbaar.

We vragen de kinderen om hier zelfstandig aan het werk mee te gaan. Het is immers niet de bedoeling dat jullie als ouders nu ook nog de rol van leerkracht er bovenop moeten nemen.

Omdat de kinderen van de lagere school hun les- en werkboeken nodig hebben voor de nieuwe leerstof, houden wij op zaterdag 18 april een afhaaldag.

Van elk gezin kan 1 ouder (zonder kinderen) de werkboeken ophalen in de klas tussen 9u00 en 13u00. Zorg dus zeker voor een stevige tas om alles in te stoppen.

Mogen wij vragen om het uitgestippelde parcours te volgen ?

Indien zaterdag 18 april niet lukt, kan dit (na afspraak) in de week van 20 april.

© 2019 - Sint-Lutgardis Ganshoren

behoort tot vzw Sint-Goedele Brussel - maatschappelijke zetel : Verheydenstraat 39, 1070 ANderlecht - ondernemingsnummer: 0478.379.452 - RPR: Brussel – Nederlandstalig

www.sint-goedele.be - info@sint-goedele.be